Stichting GeefGratis English

English text is in progress...

PACE maakt bij het innen van donaties ook gebruik van de donatiemodules van de Stichting GeefGratis. Die neemt voor een groot gedeelte de administratieve last uit handen van de stichting PACE. GeefGratis houdt met een 10% inhouding zich draaiende (voor gemiddeld € 7.500 per jaar) en houdt zo haar diensten online. 

 Voor
doneren
druk op
PACE-knop
 Doneren doe je hier  Voor
doneren
druk op
PACE-knop

Zonder kosten
De centrale gedachte is het besparen van kosten aan de kant van de goede doelen waardoor particuliere donatiegelden zoveel als mogelijk zonder kosten bij de goede doelen terecht komen.

Logo GeefGratisEr zijn meer dan 1500 goede doelen die de donatiemodule van GeefGratis geactiveerd hebben en gebruiken. De abonnementskosten liggen rond de € 30 per maand om minimaal dezelfde betalingsvormen aan te kunnen bieden. Doordat GeefGratis deze 1500 goede doelen zonder abonnementskosten aansluit, geldt dat GeefGratis de goede doelen meer dan € 45.000 per maand bespaard.

Besparing
Alleen de besparing op abonnementskosten is al een veelvoud van de inhouding en helpt particulieren tegen lagere kosten online te doneren dan dat goede doelen dit zelf zouden inrichten.

Ook de website GeefSamen (http://www.geefsamen.nl/) wordt gratis aangeboden aan de aangesloten goede doelen.